Villámok és zivatarok valós időben - Live Lightning Map
Lisbon: 13:55Berlin: 14:55Athens: 15:55Moscow: 16:55
Globális, valós idejű, közösségi villámlokalizációs hálózat. © 2003-2020 Blitzortung.org résztvevők
Válassz nyelvet
češtinadanskdeutschελληνικάenglishespañolsuomeksifrançaismagyaritaliano日本語latviskinederlandsenorskмакедонскиpolskiрусскийсрпскиsvenskatürkукраїнський
If your language is not supported and if you want to adapt the menu language, then write an email to info ☺ blitzortung.org.